Sajt házilag recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 liter zsíros tej
- 6 dkg vaj
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 mk szódabikarbóna
- 1 kk só
Elkészítése:
A túrót a tejjel összeforralom, majd leszűröm egy sűrű szűrőn.
A masszát egy edénybe tettem, hozzáadtam a vajat, tojást, szódabikarbónát és a sót.
Állandó kevergetéssel 10 percig főztem, amíg nyúlóssá, csomómentessé nem vált.
Egy műanyag tálba tettem és hagytam kihűlni. Kiborítottam egy tányérra és másnapig hagytam száradni a hűtőben.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.