Retro töltött zsemle recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg párizsi kockázva
- 10 dkg sajt kockázva
- 6 ek krémsajt (kb)
- 1 ek mustár
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint reszelt sajt
- ízlés szerint petrezselyemzöld
Elkészítése:
A zsemlék tetejét levágjuk, belsejét kivájjuk és egy tálba halmozzuk. Hozzáadjuk a aprított párizsit és sajtot. Beletesszük a krémsajtot, mustárt, sót, borsot és petrezselymet. Jól összekeverjük és beletöltjük a zsemlékbe.
Minden zsemle tetejére 1-1 tojást ütünk. Tetejére tehetünk sajtot is.
Előmelegített, 200 fokos sütőben kb 10 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









