Retro töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg párizsi kockázva
- 10 dkg sajt kockázva
- 6 ek krémsajt (kb)
- 1 ek mustár
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint reszelt sajt
- ízlés szerint petrezselyemzöld
Elkészítése:
A zsemlék tetejét levágjuk, belsejét kivájjuk és egy tálba halmozzuk. Hozzáadjuk a aprított párizsit és sajtot. Beletesszük a krémsajtot, mustárt, sót, borsot és petrezselymet. Jól összekeverjük és beletöltjük a zsemlékbe.
Minden zsemle tetejére 1-1 tojást ütünk. Tetejére tehetünk sajtot is.
Előmelegített, 200 fokos sütőben kb 10 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »