Rántott sajt zöldségágyon recept

Hozzávalók:
- rántani való sajt
- felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
- finomliszt
- olaj
Salátához (a mennyiségekem mindenki ízlésének megfelelő mennyiségben használja):
- kígyóuborka
- paradicsom
- lilahagyma
- paradicsom
- mozzarella
- fejessaláta
- joghurt
- só
- bors
Elkészítése:
A sajtot kb 1 cm széles szeletekre vágjuk. Lisztbe forgatjuk, majd a felvert tojásba és a morzsába.
Ha megvan akkor mehet a felhevített olajba és szép pirosra sütjük.
Az uborkát felkockázzuk, a paradicsomot szintén, fejessalátát pedig csíkokra vágjuk, a sajtot felkockázzuk. Az egészet összekeverjük egy tálban, majd sózzuk kissé.
Ezután a joghurtot sózzuk borsozzuk és az egészet a salátára öntjük. Hűtőben pihentetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »