Rántott sajt zöldségágyon recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- rántani való sajt
- felvert FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
- finomliszt
- olaj
Salátához (a mennyiségekem mindenki ízlésének megfelelő mennyiségben használja):
- kígyóuborka
- paradicsom
- lilahagyma
- paradicsom
- mozzarella
- fejessaláta
- joghurt
- só
- bors
Elkészítése:
A sajtot kb 1 cm széles szeletekre vágjuk. Lisztbe forgatjuk, majd a felvert tojásba és a morzsába.
Ha megvan akkor mehet a felhevített olajba és szép pirosra sütjük.
Az uborkát felkockázzuk, a paradicsomot szintén, fejessalátát pedig csíkokra vágjuk, a sajtot felkockázzuk. Az egészet összekeverjük egy tálban, majd sózzuk kissé.
Ezután a joghurtot sózzuk borsozzuk és az egészet a salátára öntjük. Hűtőben pihentetjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.