Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott sajt zöldségágyon recept

Rántott sajt zöldségágyon
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • rántani való sajt
    • felvert  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • zsemlemorzsa
    • finomliszt
    • olaj

    Salátához (a mennyiségekem mindenki ízlésének megfelelő mennyiségben használja):

    • kígyóuborka
    • paradicsom
    • lilahagyma
    • paradicsom
    • mozzarella
    • fejessaláta
    • joghurt
    • bors

    Elkészítése:

    A sajtot kb 1 cm széles szeletekre vágjuk. Lisztbe forgatjuk, majd a felvert tojásba és a morzsába.

    Ha megvan akkor mehet a felhevített olajba és szép pirosra sütjük.

    Az uborkát felkockázzuk, a paradicsomot szintén, fejessalátát pedig csíkokra vágjuk, a sajtot felkockázzuk. Az egészet összekeverjük egy tálban, majd sózzuk kissé.

    Ezután a joghurtot sózzuk borsozzuk és az egészet a salátára öntjük. Hűtőben pihentetjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá