Rakott zöldség recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
A zöldségeket sós vízben roppanósra főzünk és elrendezünk egy hőálló tálban. A megfőzött tojásokat karikára vágva rárakjuk a zöldségekre.
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk és ropogósra sütjük. Hozzáadjunk a karikára vágott kolbászt és azt is megsütjük. Szűrőlapáttal kiszedjük a zsírból és elosztjuk a zöldségek tetején.
A nyers tojásokat villával felverjük, hozzárakjuk a reszelt sajtot, összekeverjük és ráöntjük a rakományunk tetejére. Forró sütőben addig sütjük amíg a sajt el nem olvad és enyhe rózsaszínű lesz.
Tipp:
Aki szereti a rakott krumplit, az ezt az ételt is szeretni fogja. A krumpli helyett válasszuk bátran a sokkal egészségesebb zöldségeket
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.