Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Parmezános morzsa alatt sült spárga recept

Parmezános morzsa alatt sült spárga
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • egy nagy csokor spárga
    • 3 szelet száraz ciabatta
    • 8 dkg parmezán
    • citrombors
    • 3-4 ek olívaolaj
    • 1 citrom leve

    Elkészítése:

    A kenyérnek vágjuk le a héját, és aprítógépben aprítsuk morzsás állagúra. Keverjük hozzá a reszelt parmezánt, és 1 kk sót.

    A spárgát mossuk meg, vágjuk le a fás részeket, és tegyük egy sütőtálba, facsarjuk rá a citrom levét, sózzuk, borsozzuk.

    Halmozzuk rá a morzsás keveréket, és locsoljuk meg az egészet olívaolajjal.

    Előmelegített, 200 °C-os sütőben süssük kb 25 percig.

    A parmezános morzsa alatt sült spárga kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 185 kcal
    Fehérje: 7 g
    Szénhidrát: 15 g
    Zsír: 10 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá