Paradisomos tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 20 dkg penne tészta
- 1 doboz konzerv bab
- 1 doboz paradicsompüré
- 1 fej hagyma
- 3 evőkanál olaj
- só, bors, bazsalikom, ízlés szerint
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A hagymát felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. A fokhagymát átnyomjuk és a hagymához adjuk és dinszteljük vele, majd rá tesszük a paradicsompürét és pirítjuk pár percig.
Ekkor ráöntjük a konzerv babot a levével együtt és 10 percig főzzük együtt.
A tésztát kifőzzük és elkeverjük a paradicsomos babbal.
Tálaláskor megszórhatjuk reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









