Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Olasz gombás ragu recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg gomba
    • 6 dkg vaj
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • 2 dl tej
    • 2 dkg liszt
    • 1 dl tejföl
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 20 dkg főtt füstölt hús
    • 10 dkg reszelt sajt
    • őrölt bors
    • citromlé
    • petrezselyemzöld

    Elkészítés:
    A megtisztított, cikkekre vágott gombát és a vöröshagymát négy deka vajban megpároljuk, sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Közben a többi vajból, a tejből és a lisztből besamelt főzünk. A tűzről levéve, beletesszük a tejfölt, a tojássárgákat, a laskára vágott füstölt húst, megsózzuk, és néhány csepp citromlével ízesítjük. A gombával összekeverjük, tűzálló tálba öntjük, a tetejére hintjük a sajtot, és a sütőben világosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá