Narancsos csirkefalatok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 3 narancs leve és reszelt héja
- kb 2 dl víz
- 2 ek finomliszt
- kb 5 ek olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet kis kockákra vágjuk és sózzuk. Rászórjuk a lisztet és összekeverjük.
Az olajat felforrósítjuk, majd fehéredésig sütjük rajta a húst, végül lepirítjuk egy kicsit. Ezután ráöntjük a vizet.
Lereszeljük a narancsnak a héját és a levét kifacsarjuk, majd ráöntjük a csirkére és a héját is beletesszük. Kb 3 percig forraljuk, majd tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »