Narancsos csirkefalatok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 3 narancs leve és reszelt héja
- kb 2 dl víz
- 2 ek finomliszt
- kb 5 ek olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet kis kockákra vágjuk és sózzuk. Rászórjuk a lisztet és összekeverjük.
Az olajat felforrósítjuk, majd fehéredésig sütjük rajta a húst, végül lepirítjuk egy kicsit. Ezután ráöntjük a vizet.
Lereszeljük a narancsnak a héját és a levét kifacsarjuk, majd ráöntjük a csirkére és a héját is beletesszük. Kb 3 percig forraljuk, majd tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »
10 szuper lecsós recept, amit még nem próbáltál
Fedezd fel a lecsó sokoldalúságát ebben a válogatásban, ahol a hagyományos
Tovább olvasom »