Narancsos csirkefalatok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 3 narancs leve és reszelt héja
- kb 2 dl víz
- 2 ek finomliszt
- kb 5 ek olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemellet kis kockákra vágjuk és sózzuk. Rászórjuk a lisztet és összekeverjük.
Az olajat felforrósítjuk, majd fehéredésig sütjük rajta a húst, végül lepirítjuk egy kicsit. Ezután ráöntjük a vizet.
Lereszeljük a narancsnak a héját és a levét kifacsarjuk, majd ráöntjük a csirkére és a héját is beletesszük. Kb 3 percig forraljuk, majd tálalhatjuk is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »