Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Milánói húsos tekercs pennével recept

Milánói húsos tekercs pennével
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 8 darabhoz:

    • 50 dkg darált hús
    • 1 cs milánói rafinéria
    • 1 cs szeletelt bacon
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg gomba
    • 2,5 dl hideg víz
    • 2 gerezd fokhagyma
    • őrőlt bors
    • 15 dkg sajt

    Elkészítése:

    A darálthúshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát, tojást, sót, borsot és összekeverem. Nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet baconba betekerem.

    Egy kis hőálló tálba lerakom és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütöm.

    A gombát felszeleteltem 2 kanál olajon megpároltam, hozzáadtam a milánói rafinériát, vízzel felöntöttem és 2-3 percig főztem, amíg besűrűsödött.

    A sütőből kivett húsokra ráöntöttem, sajttal bőven megszórtam és visszatettem a sütőbe.

    A kifőzött tésztával tálaltam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá