Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kötbullar – svéd húsgolyók recept

Kötbullar – svéd húsgolyók
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • 1 zsemle (vízbe áztatva)
    • 1 vöröshagyma felaprítva
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2-3 ek mustár
    • bors
    • majoránna
    • oregánó (én provence-i fűszerkeveréket használtam hozzá 2-3 ek mennyiségben)

    Elkészítése:

    Keverjük össze a hozzávalókat, majd enyhén nedves kézzel formázzuk apró húsgolyókat. Kevés forró olajon süssük kb 8 percig, majd tegyük félre.

    A szószhoz ezúttal a svéd áruházban kapható tejszínes szósz alapport használtam, amit a leírás szerint készítünk el, víz és főzőtejszín kellett hozzá.

    A burgonyapürét pedig azt hiszem nem kell leírnom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá