Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Juharszirupos hot dog dijoni mustáros hagymával recept

Juharszirupos hot dog dijoni mustáros hagymával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 db kisebb bagett
    • 6 db fehér grillkolbász
    • 2 ek olíva olaj
    • 2 fej hagyma
    • 2 ek juharszirup
    • 1 ek mustármag
    • 1 ek dijoni mustár
    • 2 ek tárkony ecet
    • csipetnyi barna cukor

    Elkészítése:

    A kolbászokat előmelegített sütőben 20 percig sütöm. Közben a hagymákat félbevágom, majd vékony szeletekre vágom. Az olíva olajon a mustármaggal együtt párolom. Hozzáadom a mustárt a barna cukrot és az ecetet. Jól elkeverem majd félreteszem. A grillkolbászokat kiveszem a sütőből és megkenem a juharsziruppal, mellé rakom a bagetteket, majd visszatolom a sütőbe további 8 percre. Ezalatt a juharszirup karamellizálódik a bagett pedig jó ropogósra sül.

    Most már csak össze kell állítani őket. A bagettet felvágom, a kolbászokat félbevágom és úgy helyezem bele, tetejére 1-1 kanálnyi mustáros hagymát teszek.

    Jó hideg sörrel… hmm az igazi.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá