Juharszirupos hot dog dijoni mustáros hagymával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 6 db kisebb bagett
  • 6 db fehér grillkolbász
  • 2 ek olíva olaj
  • 2 fej hagyma
  • 2 ek juharszirup
  • 1 ek mustármag
  • 1 ek dijoni mustár
  • 2 ek tárkony ecet
  • csipetnyi barna cukor

Elkészítése:

A kolbászokat előmelegített sütőben 20 percig sütöm. Közben a hagymákat félbevágom, majd vékony szeletekre vágom. Az olíva olajon a mustármaggal együtt párolom. Hozzáadom a mustárt a barna cukrot és az ecetet. Jól elkeverem majd félreteszem. A grillkolbászokat kiveszem a sütőből és megkenem a juharsziruppal, mellé rakom a bagetteket, majd visszatolom a sütőbe további 8 percre. Ezalatt a juharszirup karamellizálódik a bagett pedig jó ropogósra sül.

Most már csak össze kell állítani őket. A bagettet felvágom, a kolbászokat félbevágom és úgy helyezem bele, tetejére 1-1 kanálnyi mustáros hagymát teszek.

Jó hideg sörrel… hmm az igazi.