Hagymatokány puliszkával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 fej vöröshagyma
- 1 pár virsli
- 3 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 10 evőkanál kukoricadara
Elkészítése:
A hagymákat karikára szeleteljük, majd megdinszteljük az olajon és hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót, borsot ízlés szerint. 3 dl vízzel felöntjük és tíz percig pároljuk, majd ekkor a karikázott virslit is hozzáadjuk és még öt percig főzzük.
Közben 1,5 liter vizet felforralunk sóval és belecsorgatjuk a kukoricadarát, majd állandóan kevergetve sűrűre főzzük.
A kész puliszkát a tokánnyal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »