Hagymatokány puliszkával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 fej vöröshagyma
- 1 pár virsli
- 3 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 10 evőkanál kukoricadara
Elkészítése:
A hagymákat karikára szeleteljük, majd megdinszteljük az olajon és hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót, borsot ízlés szerint. 3 dl vízzel felöntjük és tíz percig pároljuk, majd ekkor a karikázott virslit is hozzáadjuk és még öt percig főzzük.
Közben 1,5 liter vizet felforralunk sóval és belecsorgatjuk a kukoricadarát, majd állandóan kevergetve sűrűre főzzük.
A kész puliszkát a tokánnyal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »