Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Búzakorpás húsgolyók recept

Búzakorpás húsgolyók
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált pulykahús
    • 2 kisebb  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 dkg búzakorpa
    • 1 csokor aprított petrezselyem
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 1 tk pirospaprika
    • 1 kk őrölt kömény
    • 1 kk őrölt koriander
    • bors – ízlés szerint
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    Egy keverőtálban összekeverjük a hozzávalókat, és fél óráig állni hagyjuk.

    Ezután a masszából diónyi gombócokat formálunk, és bő, forró olajban kisütjük.

    Tetszés szerinti körettel fogyasztjuk.

    A búzakorpás húsgolyók kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 198 kcal
    Fehérje: 18 g
    Szénhidrát: 4 g
    Zsír: 12 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá