Burgonya, sárgarépa, hagyma felfújt recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 burgonya
- 2 szál sárgarépa
- 1 fej vöröshagyma
- 60 g sajt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek tejföl
- 2 ek étolaj
- 2 ek finomliszt
- 1 tk őrölt piros paprika, kevés bors, só, őrölt kömény
- 1/2 tk szódabikarbóna
Elkészítése:
A sütőformákat zsírozzuk ki. A sütőt melegítsük elő 190 fokra.
A zöldségeket hámozzuk meg, majd reszeljük le nagy lyukú reszelőn. Helyezzük egy tálba és mindent keverjünk össze. A masszát kanalazzuk a sütőformákba. A tetejét még szórjuk meg kevés reszelt sajttal.
Tegyük a formákat az elmelegtett sütőbe 20-25 percre. A sütőjét mindenki maga ismeri, ezért a hőfok és az idő csak iránymutatásként szolgál!
Jó érvágyat! Jó sütést!
Tipp:
A recept nagyon finom eredményt hoz. Javasolt a kipróbálása. Természetesen az anyagok emelése nagyobb család esetén javasolt. Ebből a mennyiségből 5 db formamennyiség jön ki.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.