Bundás zsemle recept

Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 3-4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors ízlés szerint
- kb 0,5 dl tej
- olaj a sütéshez
Tálaláshoz:
- tejföl és reszelt sajt
Elkészítése:
A zsemléke felbe vágjuk.
A tojásokhoz sót, borsot adunk, majd a tejjel alaposan elkeverjük és felverjük.
Az olajat felforrósítjuk. A zsemléket a tojásos masszába mártjuk, majd a forró olajban aranybarnára sütjük.
Tejföllel megkenve és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »