Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

BBQ csirkés wrap recept

BBQ csirkés wrap
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecombfilé

    Páchoz

    • 1 kiskanál fokhagymapor
    • 1 kiskanál füstölt törött paprika
    • 1 kiskanál bors
    • 1 /2 kiskanál cayenne bors
    • 1 kiskanál bbq fűszerkeverék
    • 2 evőkanál olaj

    Páchoz

    • 3 evőkanál füstős bbq mártás
    • 1 evőkanál édes bbq mártás
    • 1 kiskanál bbq fűszerkeverék
    • 4 db tortillalap

    Öntet a tálaláshoz

    • 3 evőkanál majonéz
    • 2 evőkanál füstös bbq mártás
    • 20 dkg vörös cheddar sajt
    • ízlés szerint vegyes saláta keverék

    Elkészítése:

    A fűszerkeveréket keverjük el az olajban, majd pácoljuk be vele a hússzeleteket. A bepácolt húst rakjuk 2-3 órára a hűtőbe.

    Grill serpenyőben kevés olajon süssük meg a húst pár perc alatt. Rakjuk félre hagyjuk kihűlni.

    A kétféle bbq mártást és a fűszerekeveréket keverjük össze, majd a húst vágjuk fel kisebb darabokra. A húst keverjük össze a bbq mártással, majd rakjuk hűtőbe 1-2 órára.

    Készítsük elő a tálaláshoz is az öntetet, a majonézt és a bbq mártást keverjük el a fűszerkeverékkel.

    Két tortillalapot fektessünk egymásra, majd kenjük meg az öntettel.

    A tetejére rakjunk a saláta keverékből, majd szórjuk meg sajttal. Ezután tegyünk húst a tetejére.

    Tekerjük fel jó szorosan a tortillát.

    A grillserpenyőt forrósítsuk fel, majd rakjuk bele a tortilla tekercset.

    A tekercs alját és a tetejét is 1-2 percig pirítsuk a serpenyőben amíg szép színt kap kívülről.

    Tálaláskor vágjuk félbe a tekercset, majd grillezünk a tetejére sajt csíkokat.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá