Hozzávalók:
Páchoz
Páchoz
Öntet a tálaláshoz
Elkészítése:
A fűszerkeveréket keverjük el az olajban, majd pácoljuk be vele a hússzeleteket. A bepácolt húst rakjuk 2-3 órára a hűtőbe.
Grill serpenyőben kevés olajon süssük meg a húst pár perc alatt. Rakjuk félre hagyjuk kihűlni.
A kétféle bbq mártást és a fűszerekeveréket keverjük össze, majd a húst vágjuk fel kisebb darabokra. A húst keverjük össze a bbq mártással, majd rakjuk hűtőbe 1-2 órára.
Készítsük elő a tálaláshoz is az öntetet, a majonézt és a bbq mártást keverjük el a fűszerkeverékkel.
Két tortillalapot fektessünk egymásra, majd kenjük meg az öntettel.
A tetejére rakjunk a saláta keverékből, majd szórjuk meg sajttal. Ezután tegyünk húst a tetejére.
Tekerjük fel jó szorosan a tortillát.
A grillserpenyőt forrósítsuk fel, majd rakjuk bele a tortilla tekercset.
A tekercs alját és a tetejét is 1-2 percig pirítsuk a serpenyőben amíg szép színt kap kívülről.
Tálaláskor vágjuk félbe a tekercset, majd grillezünk a tetejére sajt csíkokat.