Ananászos-sajtos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 500 gramm csirkemell filé
- 4 szelet sonka
- 4 szelet ananász
- 3-4 evőkanál tejföl
- 10 dkg sajt
- 2 kávéskanál bazsalikom
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 1 evőkanál (olíva)olaj
Elkészítése:
A csirkemellet 4 szeletre vágom.
Egy üvegtál aljára pici olajat teszek, majd elhelyezem benne a húst és befűszerezem.
A húsokra 1-1 szelet sonkát teszek, jól megkenem tejföllel, ananászt teszek rá, majd reszelek rá bőven sajtot.
Lefedem alufóliával, így sütöm 180 fokon kb 15 percig, majd fólia nélkül addig, amíg a sajt megpirul.
Olívabogyóval és hasábburgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »