Ananászos-sajtos csirkemell recept
Hozzávalók:
- 500 gramm csirkemell filé
- 4 szelet sonka
- 4 szelet ananász
- 3-4 evőkanál tejföl
- 10 dkg sajt
- 2 kávéskanál bazsalikom
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 1 evőkanál (olíva)olaj
Elkészítése:
A csirkemellet 4 szeletre vágom.
Egy üvegtál aljára pici olajat teszek, majd elhelyezem benne a húst és befűszerezem.
A húsokra 1-1 szelet sonkát teszek, jól megkenem tejföllel, ananászt teszek rá, majd reszelek rá bőven sajtot.
Lefedem alufóliával, így sütöm 180 fokon kb 15 percig, majd fólia nélkül addig, amíg a sajt megpirul.
Olívabogyóval és hasábburgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









