Ananászos-sajtos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 500 gramm csirkemell filé
- 4 szelet sonka
- 4 szelet ananász
- 3-4 evőkanál tejföl
- 10 dkg sajt
- 2 kávéskanál bazsalikom
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 1 evőkanál (olíva)olaj
Elkészítése:
A csirkemellet 4 szeletre vágom.
Egy üvegtál aljára pici olajat teszek, majd elhelyezem benne a húst és befűszerezem.
A húsokra 1-1 szelet sonkát teszek, jól megkenem tejföllel, ananászt teszek rá, majd reszelek rá bőven sajtot.
Lefedem alufóliával, így sütöm 180 fokon kb 15 percig, majd fólia nélkül addig, amíg a sajt megpirul.
Olívabogyóval és hasábburgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »