Paradicsomos káposztafőzelék recept

Hozzávalók:
- 1 db fejeskáposzta
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 l paradicsomlé
- 1-2 konzerv sűrített paradicsom
- 1 l zöldség alaplé
- 2 ek cukor
- 2 ek olaj
- só, bors
- 1 tk őrölt kömény
Elkészítése:
A káposztá lereszeljük vagy vékony szeletekre vágjuk és megsózzuk, majd állni hagyjuk.
Egy nagyobb edényben olajat hevítünk, beleöntjük az aprított hagymát, a cukrot, majd a káposztát. Ha a káposzta már összeesett beleöntjük az alaplevet és ízlés szerint fűszerezzük.
Ha megpuhult beleöntjük a paradicsomlevet és sűrített paradicsomot is. Utólag még fűszerezzük. Mellé fasírtot kínálunk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »