Karalábé főzelék kölessel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy vagy 2 kisebb gyenge karalábé
- 1 zacskó hántolt konyhakész köles
- 1 kanál olaj
- 1 kis doboz tejföl
- 2 kanál liszt
- petrezselyem levél
- só
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A karalábét megtisztítjuk, felkockázzuk, majd egy kanál olajon pár percig pároljuk. Felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
Sózzuk, majd behabarjuk a főzeléket.
A kölest közben előírás szerint megfőzzük, majd belekeverjük a főzelékbe. Ha túl sűrű lenne, akkor még forró vízzel hígíthatunk rajta.
Főtt tojással, petrezselyem levéllel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »