Karalábé főzelék kölessel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy vagy 2 kisebb gyenge karalábé
- 1 zacskó hántolt konyhakész köles
- 1 kanál olaj
- 1 kis doboz tejföl
- 2 kanál liszt
- petrezselyem levél
- só
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A karalábét megtisztítjuk, felkockázzuk, majd egy kanál olajon pár percig pároljuk. Felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
Sózzuk, majd behabarjuk a főzeléket.
A kölest közben előírás szerint megfőzzük, majd belekeverjük a főzelékbe. Ha túl sűrű lenne, akkor még forró vízzel hígíthatunk rajta.
Főtt tojással, petrezselyem levéllel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »