Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás zöldborsófőzelék rántottával recept

Gombás zöldborsófőzelék rántottával
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg zöldborsó
    • 25 dkg szeletelt gomba
    • 5 ek olaj
    • 2 ek liszt
    • 7 dl tej
    • só,bors
    • 1 tk őrölt pirospaprika
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    Zöldborsót és a szeletelt gombát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Az olajat felhevítjük, lisztet beleszórjuk, és meghintjük őrölt pirospaprikával. A tejet lassan ráöntjük, és addig főzzük, amíg sűrű mártás lesz belőle. Sóval és őrölt borssal ízesítjük.

    A megfőtt zöldborsót és a gombát mártásba tesszük, és még 5 percig főzzük.  A tojásokat felverjük, sóval ízesítjük, és 3 ek olajon megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá