Tejszínes eperfagyi recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg eper
- 10 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 0,5 ek citromlé
- 1,5 dl tej (minél nagyobb zsírtartalmú, annál jobb)
- 2 dl habtejszín (cukrozatlan, minimum 30 %-os)
Elkészítése:
Az összes hozzávalót egy edénybe tesszük és botmixerrel pépesítjük.
Az epres folyadékot fagyigépbe tesszük és kb 30-40 perc alatt krémes fagyi lesz belőle.
Gép nélkül is készíthető, akkor a fagyasztás során többször keverjük át. Ha így készítjük, akkor nem lesz annyira krémes.
A kész fagyiba akár keverhetünk kockázott epret és aprított csokit is.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »