Mogyoróvajas fagyi recept

Hozzávalók:
- 400 ml habtejszín
- 170 g sűrített tej
- 4 evőkanál mogyoróvaj
- 3 evőkanál porcukor
Elkészítése:
A mogyoróvajban keverjük el a porcukrot.
Verjük fel a tejszínt és forgassuk hozzá hozzá a sűrített tejet, majd a mogyoróvajas keveréket is.
Öntsük az egészet egy nagyobb edénybe és tegyük fagyasztóba 3-4 órára. Közben többször-többször keverjük át (vagy ha van fagylalt gépünk, akkor tegyük bele abba és ha elkészült, akkor gombócoljuk ki és fagyasszuk le úgy).
Tálaláskor szórhatunk rá sós-pörkölt mogyorót is. Nagyon jó ízt ad neki vagy egy kis csokiszósz pluszban.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »