Madártejfagylalt recept

Hozzávalók:
- 5 dl tej
- 15 dkg cukor
- 4 csomag vaníliás cukor
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dl habtejszín
- 1 tasak vaníliás pudingpor
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük a pudingporral, cukor felével, és felöntjük 0.5 dl tejjel.
A többi tejet felmelegítjük, és hozzákeverjük a kikavart tojássárgáját.
Amíg besűrűsödik, kavargatjuk, majd kihűtjük.
Közben a maradék cukorral felverjük a tojások fehérjét. Mikor a krém kihűlt, hozzákeverjük.
A habtejszínt is felverjük, és hozzáadjuk a vaníliás cukrot, óvatosan összeforgatjuk a krémmel.
Műanyag dobozokba öntjük, és mélyhűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »