Snidlinges mackósajttal töltött gombafejek recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8-10 db nagyobb gomba
- 1 doboz mackósajt
- ½ csokor snidling apróra vágva
- 20 dkg reszelt trappista sajt
- só
- őrölt fehér bors
- étolaj
Elkészítése:
A gombákat alaposan megmostam. A szárakat kivettem, apróra vágtam, sóval, őrölt fehér borssal ízesítve lepirítottam.
A mackósajtokat összekevertem a snidlinggel és a pirított gombaszárakkal.
Ebből a töltelékből raktam mindegyik gombafejbe, majd megszórtam a reszelt trappista sajttal.
A gombafejeket kiolajozott tepsire tettem és előmelegített sütőben 180 fokon /légkeveréses/ 25 percig sütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »










