Snidlinges mackósajttal töltött gombafejek

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 8-10 db nagyobb gomba
  • 1 doboz mackósajt
  • ½ csokor snidling apróra vágva
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
  • őrölt fehér bors
  • étolaj

Elkészítése:

A gombákat alaposan megmostam. A szárakat kivettem, apróra vágtam, sóval, őrölt fehér borssal ízesítve lepirítottam.

A mackósajtokat összekevertem a snidlinggel és a pirított gombaszárakkal.

Ebből a töltelékből raktam mindegyik gombafejbe, majd megszórtam a reszelt trappista sajttal.

A gombafejeket kiolajozott tepsire tettem és előmelegített sütőben 180 fokon /légkeveréses/ 25 percig sütöttem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!