Sajttekercs recept
Hozzávalók:
A sajtos krémhez:
- 8 db kolbászos sajt (háromszögletű)
- 5 dkg vaj
- 1 tk paprikakrém
A túrós krémhez:
- 25 dkg juhtúró
- 2 ek tejföl
- 8 dkg gyulai kolbász-apróra vágva
- 8 szelet sonka
- 8 szelet félkemény sajt
Elkészítése:
A sajtos krémhez a hozzávalókat összedolgozzuk.
Egy másik tálban a túrós krémet is összeállítjuk.
Munkalapra alufóliát terítünk.
A felénk eső oldalára kettő sorban ráfektetjük a sonkaszeleteket, majd a sajtszeleteket a sonka mögé rakosgatjuk szintén kettő sorban.
A sonkára kenjük a sajtos, a sajtszeletekre a túrós krémet.
Az alufólia segítségével feltekerjük, éjszakára hűtőszekrényben áthűl. Másnap szeletelhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









