Sajttal-sonkával töltött bundáskenyér recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - csipet só
- 6 szelet kenyér (kisebb)
- 6 szelet sonka
- 6 szelet sajt
- szükség szerint sütéshez étolaj
Elkészítése:
A tojásokat felverjük és sózzuk. A kenyérszeletek közé tesszük a sonkát és a sajtot, majd az egészet a tojásba hempergetjük.
Forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Kipróbáltam úgy is, hogy a szeleteket először mártogattam a tojásba, majd mikor a sonka-sajt is belekerült, újra tojásréteget kapott és úgy sült ki.
Így még jobb lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









