Sajttal-sonkával töltött bundáskenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- 6 szelet kenyér (kisebb)
- 6 szelet sonka
- 6 szelet sajt
- szükség szerint sütéshez étolaj
Elkészítése:
A tojásokat felverjük és sózzuk. A kenyérszeletek közé tesszük a sonkát és a sajtot, majd az egészet a tojásba hempergetjük.
Forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Kipróbáltam úgy is, hogy a szeleteket először mártogattam a tojásba, majd mikor a sonka-sajt is belekerült, újra tojásréteget kapott és úgy sült ki.
Így még jobb lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »