Majonézes cukkínimetélttel töltött paprika recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Elkészítése:
A cukkínit meghámozzuk és metéltre reszeljük, majd forró, enyhén sós vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
A kaport és a fokhagymát apróra vágjuk, a keményre főzött tojást kis kockákra szeljük.
A tojássárgáját a mustárral jól kikavarjuk, majd az olajat lassan hozzáadjuk folyamatos keverés mellett. Hozzáadjuk a tejfölt és ízesítjük citromlével, sóval és borssal.
Jól kinyomkodjuk a tököt és összekeverjük a majonézzel, illetve a főtt tojással. A kövér porcsinról leszedjük a leveleket, belekeverjük a majonézes cukkinibe a fokhagymával és a kaporral együtt.
Hűtőszekrényben tartjuk 1-2 órán át, hogy az ízek összeérjenek. Félbevágott pritamin paprikában és pirítóssal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »