Majonézes cukkínimetélttel töltött paprika recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Elkészítése:
A cukkínit meghámozzuk és metéltre reszeljük, majd forró, enyhén sós vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
A kaport és a fokhagymát apróra vágjuk, a keményre főzött tojást kis kockákra szeljük.
A tojássárgáját a mustárral jól kikavarjuk, majd az olajat lassan hozzáadjuk folyamatos keverés mellett. Hozzáadjuk a tejfölt és ízesítjük citromlével, sóval és borssal.
Jól kinyomkodjuk a tököt és összekeverjük a majonézzel, illetve a főtt tojással. A kövér porcsinról leszedjük a leveleket, belekeverjük a majonézes cukkinibe a fokhagymával és a kaporral együtt.
Hűtőszekrényben tartjuk 1-2 órán át, hogy az ízek összeérjenek. Félbevágott pritamin paprikában és pirítóssal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »