Majonézes cukkínimetélttel töltött paprika recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Elkészítése:
A cukkínit meghámozzuk és metéltre reszeljük, majd forró, enyhén sós vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
A kaport és a fokhagymát apróra vágjuk, a keményre főzött tojást kis kockákra szeljük.
A tojássárgáját a mustárral jól kikavarjuk, majd az olajat lassan hozzáadjuk folyamatos keverés mellett. Hozzáadjuk a tejfölt és ízesítjük citromlével, sóval és borssal.
Jól kinyomkodjuk a tököt és összekeverjük a majonézzel, illetve a főtt tojással. A kövér porcsinról leszedjük a leveleket, belekeverjük a majonézes cukkinibe a fokhagymával és a kaporral együtt.
Hűtőszekrényben tartjuk 1-2 órán át, hogy az ízek összeérjenek. Félbevágott pritamin paprikában és pirítóssal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









