Hermelin – pácolt camembert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3-4 camembert sajt
- 1 fej lila hagym
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 3-4 babérlevél
- színes bors
- mustármag
- chili pehely
- só
- 2-3 ág rozmaring
- olaj
- és egy jól zárható üveg
Elkészítése:
A hagymákat karikára vágtam, a sajtot pedig cikkelyekre (egyben is hagyhatjuk, de nekem nem fért volna bele az üvegbe).
A hozzávalókat egyenletesen oszlatom el az üvegben, majd a végén napraforgó olajjal felöntöm.
A sajt nagyjából 1-2 héten belül fog igazán összeérni a fűszeres olajban. Hűtőben kell érlelni. Főként sörrel fogyasztandó.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »