Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hermelin – pácolt camembert recept

Hermelin – pácolt camembert
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 3-4 camembert sajt
    • 1 fej lila hagym
    • 1 fej vöröshagyma
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 3-4 babérlevél
    • színes bors
    • mustármag
    • chili pehely
    • 2-3 ág rozmaring
    • olaj
    • és egy jól zárható üveg

    Elkészítése:

    A hagymákat karikára vágtam, a sajtot pedig cikkelyekre (egyben is hagyhatjuk, de nekem nem fért volna bele az üvegbe).

    A hozzávalókat egyenletesen oszlatom el az üvegben, majd a végén napraforgó olajjal felöntöm.

    A sajt nagyjából 1-2 héten belül fog igazán összeérni a fűszeres olajban. Hűtőben kell érlelni. Főként sörrel fogyasztandó.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá