Hermelin – pácolt camembert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3-4 camembert sajt
- 1 fej lila hagym
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 3-4 babérlevél
- színes bors
- mustármag
- chili pehely
- só
- 2-3 ág rozmaring
- olaj
- és egy jól zárható üveg
Elkészítése:
A hagymákat karikára vágtam, a sajtot pedig cikkelyekre (egyben is hagyhatjuk, de nekem nem fért volna bele az üvegbe).
A hozzávalókat egyenletesen oszlatom el az üvegben, majd a végén napraforgó olajjal felöntöm.
A sajt nagyjából 1-2 héten belül fog igazán összeérni a fűszeres olajban. Hűtőben kell érlelni. Főként sörrel fogyasztandó.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »