Hermelin – pácolt camembert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3-4 camembert sajt
- 1 fej lila hagym
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 3-4 babérlevél
- színes bors
- mustármag
- chili pehely
- só
- 2-3 ág rozmaring
- olaj
- és egy jól zárható üveg
Elkészítése:
A hagymákat karikára vágtam, a sajtot pedig cikkelyekre (egyben is hagyhatjuk, de nekem nem fért volna bele az üvegbe).
A hozzávalókat egyenletesen oszlatom el az üvegben, majd a végén napraforgó olajjal felöntöm.
A sajt nagyjából 1-2 héten belül fog igazán összeérni a fűszeres olajban. Hűtőben kell érlelni. Főként sörrel fogyasztandó.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »