Hermelin – pácolt camembert recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 3-4 camembert sajt
- 1 fej lila hagym
- 1 fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 3-4 babérlevél
- színes bors
- mustármag
- chili pehely
- só
- 2-3 ág rozmaring
- olaj
- és egy jól zárható üveg
Elkészítése:
A hagymákat karikára vágtam, a sajtot pedig cikkelyekre (egyben is hagyhatjuk, de nekem nem fért volna bele az üvegbe).
A hozzávalókat egyenletesen oszlatom el az üvegben, majd a végén napraforgó olajjal felöntöm.
A sajt nagyjából 1-2 héten belül fog igazán összeérni a fűszeres olajban. Hűtőben kell érlelni. Főként sörrel fogyasztandó.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









