Hermelin – pácolt camembert

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hermelin – pácolt camembert

Hozzávalók:

  • 3-4 camembert sajt
  • 1 fej lila hagym
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 3-4 babérlevél
  • színes bors
  • mustármag
  • chili pehely
  • 2-3 ág rozmaring
  • olaj
  • és egy jól zárható üveg

Elkészítése:

A hagymákat karikára vágtam, a sajtot pedig cikkelyekre (egyben is hagyhatjuk, de nekem nem fért volna bele az üvegbe).

A hozzávalókat egyenletesen oszlatom el az üvegben, majd a végén napraforgó olajjal felöntöm.

A sajt nagyjából 1-2 héten belül fog igazán összeérni a fűszeres olajban. Hűtőben kell érlelni. Főként sörrel fogyasztandó.