Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hajdina palacsinta torta recept

Hajdina palacsinta torta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Palacsintához:

    • 15 dkg hajdina liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 dl ásványvíz
    • csipet curry
    • 3 dkg vaj

    Összeállításhoz:

    • 2 nagyobb szelet füstölt lazac filé vagy 3 szelet sonka
    • 250 g krémsajt
    • 5 dkg kapri bogyó
    • 1 citrom leve
    • 8 db fürtös, fiatal uborka

    Elkészítése:

    Összekeverjük a palacsinta hozzávalóit, majd egyenként kisütjük és kihűtjük.

    Apróra vágjuk a kapri bogyót, vékony szeletekre pedig az uborkákat. A sajtot krémesre keverjük a kapri bogyóval és a citrom levével.

    Tányérra rétegezzük: palacsinta, sajtkrém, lazacszelet, palacsinta, sajtkrém,lazac szelet.

    A tetejét és az oldalát is bevonjuk a megmaradt krémmel. Díszítjük az uborka szeletekkel, kapribogyóval és hűtőbe tesszük néhány órára pihenni.

    Hidegen, szeletekre vágva kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá