Hajdina palacsinta torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Palacsintához:
- 15 dkg hajdina liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl ásványvíz
- só
- csipet curry
- 3 dkg vaj
Összeállításhoz:
- 2 nagyobb szelet füstölt lazac filé vagy 3 szelet sonka
- 250 g krémsajt
- 5 dkg kapri bogyó
- 1 citrom leve
- 8 db fürtös, fiatal uborka
Elkészítése:
Összekeverjük a palacsinta hozzávalóit, majd egyenként kisütjük és kihűtjük.
Apróra vágjuk a kapri bogyót, vékony szeletekre pedig az uborkákat. A sajtot krémesre keverjük a kapri bogyóval és a citrom levével.
Tányérra rétegezzük: palacsinta, sajtkrém, lazacszelet, palacsinta, sajtkrém,lazac szelet.
A tetejét és az oldalát is bevonjuk a megmaradt krémmel. Díszítjük az uborka szeletekkel, kapribogyóval és hűtőbe tesszük néhány órára pihenni.
Hidegen, szeletekre vágva kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »