Hagyományos kaszinótojás recept
Hozzávalók:
- 5 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 evőkanál majonéz
- 0,5-1 evőkanál mustár
- fél mokkáskanál só
- pár csipetnyi frissen reszelt szerecsendió
Elkészítése:
A tojásokat félbe vágjuk és a sárgákat egy edénybe tesszük.
Egy villával összetörjük a sárgákat, majd hozzáadjuk a majonézet, mustárt, sót és a szerecsendiót, majd az egészet alaposan összekeverjük. Megkóstoljuk és ha szükséges, akkor változtatunk a fűszerezésén.
A kész krémet visszatöltjük a tojásfehérjékbe.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »









