Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás melegszendvics recept

Gombás melegszendvics
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 5 kifli vagy zsemle
    • fél kg gomba
    • 2 fej vöröshagyma
    • 10 dkg füstölt szalonna vagy 5 cl étolaj
    • fél l ketchup
    • 1 mk őrölt bors
    • 1 tk pirospaprika
    • 30 dkg trappista sajt

    Előkészítés:
    A gombát megmossuk, szeleteljük. A sajtot lereszeljük. A szalonnát és a vöröshagymát apróra vágjuk. A kifliket vagy zsemléket ketté vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a pirospaprikát és addig pároljuk míg elfövi a levét. Ha kezd pirulni, ráöntjük a ketchupot és kicsit forraljuk majd levesszük a tűzről. A fél kiflikre vagy zsemlékre halmozunk a gombás raguból, megszórjuk reszelt sajttal és szép pirosra sütjük.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá