Debreceni leveles batyu recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 3 db debreceni (kis)
- 1 kápia paprika
- 10 dkg sajt
- ízlés szerint feta
- ízlés szerint rukkola
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek tejföl
- 1 mk füstölt pirospaprika
Elkészítése:
A leveles tészta felét használtam csak fel.
A tésztátt kinyújtottam. Megkentem tejföllel és rászórtam a füstölt pirospaprikát. A közepét megpakoltam aprított debrecenivel, paprikával, sajttal. Rámorzsoltam a fetát és a tészta széleit behajtogattam.
Tojással megkenem és mehet is az előmelegített sütőbe.
180 fokon 20 percig sütöm. Tálaláskor rukkolával szórom meg.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.