Debreceni leveles batyu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 3 db debreceni (kis)
- 1 kápia paprika
- 10 dkg sajt
- ízlés szerint feta
- ízlés szerint rukkola
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek tejföl
- 1 mk füstölt pirospaprika
Elkészítése:
A leveles tészta felét használtam csak fel.
A tésztátt kinyújtottam. Megkentem tejföllel és rászórtam a füstölt pirospaprikát. A közepét megpakoltam aprított debrecenivel, paprikával, sajttal. Rámorzsoltam a fetát és a tészta széleit behajtogattam.
Tojással megkenem és mehet is az előmelegített sütőbe.
180 fokon 20 percig sütöm. Tálaláskor rukkolával szórom meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »