Zöldséges tócsni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 közepes cukkini
- 1 nagyobb új sárgarépa
- 1 nagyobb új burgonya
- 2 szál újhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál teljes kiőrlésű világos búzaliszt
- só, bors
- 2 dl olaj
Elkészítése:
A megtisztított zöldségeket nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd egy tálba tesszük. Beleütjük a tojásokat, meghintjük a liszttel, sózzuk és borsozzuk, majd gyors mozdulatokkal összekeverjük.
Az olajat felforrósítjuk, majd egy kanál segítségével teszünk bele a zöldséges masszából, kicsit ellapítjuk és mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Kiszedjük és leitatjuk róla a felesleges olajat.
Újhagymával és paradicsommal kínálhatjuk akár vacsorára is, de sima uborkasalátával is nagyszerű ebéd lehet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »