Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós, juhtúrós felfújt recept

Zöldborsós, juhtúrós felfújt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 230 g zöldborsó
    • 200 g tk liszt
    • nagy marék túró :)
    • pizza fűszerkeverék (bazsalikom, oregáno stb. )
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1 fehérje
    • paradicsompaszta
    • tej/tejszín/tejföl/víz

    Elkészítése:

    A borsót, a lisztet, a túrót és a tojások sárgáját összekeverjük, fűszerezzük és a folyékony összetevővel megfelelő állagúra hígítjuk.

    Ez azt akarja jelenteni, hogy nem szabad száraz liszt maradjon benne. Én most kb. 2 ek főzőtejszínt tettem bele, a többi víz volt.

    A fehérjéket felverjük és beleforgatjuk a masszába.

    Kivajazott tálba öntjük, a tetejét megszórjuk még egy kis túróval vagy sajttal, leöntjük paradicsompasztával és megszórjuk fűszerrel.

    Én a legnagyobb lángon 40 percet sütöttem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá