Töltött karalábé recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 karalábé
- 20 dkg darált sertéshús
- 5 dkg rizs
- 2 evőkanál olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 nyers FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors
- 1 kockacukor
Elkészítés:
A nyers karalábékat kivájjuk, és a húsból, félpuhára párolt rizsből, tojásból összeállított, sóval, őrölt borssal ízesített töltelékkel megtöltjük. Mély tűzálló tálban megmelegítjük az olajat, a kivájt karalábéforgácsot belerakjuk, sóval, cukorral ízesítjük, és a megtöltött karalábékat fektetve egy kevés vízzel, fedő alatt, puhára pároljuk. Végül a tejföl 1 kanál liszttel besűrítjük, az összevagdalt petrezselyemmel meghintjük, és néhány perces forralás után tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.