Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött karalábé recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 karalábé
    • 20 dkg darált sertéshús
    • 5 dkg rizs
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • 1 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl tejföl
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • őrölt bors
    • 1 kockacukor

    Elkészítés:
    A nyers karalábékat kivájjuk, és a húsból, félpuhára párolt rizsből, tojásból összeállított, sóval, őrölt borssal ízesített töltelékkel megtöltjük. Mély tűzálló tálban megmelegítjük az olajat, a kivájt karalábéforgácsot belerakjuk, sóval, cukorral ízesítjük, és a megtöltött karalábékat fektetve egy kevés vízzel, fedő alatt, puhára pároljuk. Végül a tejföl 1 kanál liszttel besűrítjük, az összevagdalt petrezselyemmel meghintjük, és néhány perces forralás után tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá