Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött hagyma recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • fejenként 2-3 vöröshagyma (nagyságtól függően)
    • 30 dkg darált sertéshús
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 evőkanál olaj
    • 5 dkg párolt rizs
    • 2 dl tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • őrölt bors
    • babérlevél
    • ecet

    Elkészítés:
    A megtisztított hagymákat egészben, a fűszerekkel ízesített vízben megfőzzük, majd a hagymafejeket lecsurgatjuk. Aljukat és tetejüket levágjuk, és ujjunkkal kitoljuk a közepüket. Az alján levő nyílást a hagymalevelekkel „befoltozzuk”, és beletöltjük a húsból, vagdalt szalonnából és rizsből álló, sós-borsos tölteléket. A megtöltött hagymákat kizsírozott tűzálló tálra ültetjük, és a tejföl meg a tojás keverékével leöntve, a sütőben megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá