Szentgyörgyi fatányéros recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg császárszalonna
- 10 dkg füstölt kolbász
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Egy tepsit kizsírozuk, beletesszük a karikára vágott burgonyát. Rászórjuk a karikára vágott hagymát és a kolbászt.
Körben a tepsit kirakjuk a szeletekre vágott szalonnával és alufóliával lefedve sütjük fél órán át 200 C-on, majd levesszük a fóliát és a tojásokat egészben ráütjük.
10 perc alatt készre sütjük. Addig a szalonna is pirosra sül.
A sózással óvatosan bánjunk, mert a kolbász és a szalonna is sós!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.