Szentgyörgyi fatányéros recept
Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg császárszalonna
- 10 dkg füstölt kolbász
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Egy tepsit kizsírozuk, beletesszük a karikára vágott burgonyát. Rászórjuk a karikára vágott hagymát és a kolbászt.
Körben a tepsit kirakjuk a szeletekre vágott szalonnával és alufóliával lefedve sütjük fél órán át 200 C-on, majd levesszük a fóliát és a tojásokat egészben ráütjük.
10 perc alatt készre sütjük. Addig a szalonna is pirosra sül.
A sózással óvatosan bánjunk, mert a kolbász és a szalonna is sós!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »










