Szentgyörgyi fatányéros recept

Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg császárszalonna
- 10 dkg füstölt kolbász
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Egy tepsit kizsírozuk, beletesszük a karikára vágott burgonyát. Rászórjuk a karikára vágott hagymát és a kolbászt.
Körben a tepsit kirakjuk a szeletekre vágott szalonnával és alufóliával lefedve sütjük fél órán át 200 C-on, majd levesszük a fóliát és a tojásokat egészben ráütjük.
10 perc alatt készre sütjük. Addig a szalonna is pirosra sül.
A sózással óvatosan bánjunk, mert a kolbász és a szalonna is sós!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »