Szentgyörgyi fatányéros recept
Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg császárszalonna
- 10 dkg füstölt kolbász
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Egy tepsit kizsírozuk, beletesszük a karikára vágott burgonyát. Rászórjuk a karikára vágott hagymát és a kolbászt.
Körben a tepsit kirakjuk a szeletekre vágott szalonnával és alufóliával lefedve sütjük fél órán át 200 C-on, majd levesszük a fóliát és a tojásokat egészben ráütjük.
10 perc alatt készre sütjük. Addig a szalonna is pirosra sül.
A sózással óvatosan bánjunk, mert a kolbász és a szalonna is sós!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










