Rablóhús recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- fél kg sertéskaraj
 - 25 dkg húsos füstölt szalonna
 - 5-6 krumpli
 - 5-6 fej vöröshagyma
 - só, bors
 
Elkészítése:
A húst és a szalonnát kockákra vágjuk. A krumplikat és a hagymákat meghámozzuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk.
Saslik pálcára vagy fém hústűre szorosan felhúzzuk a hozzávalókat felváltva. Krumpli, hús, szalonna, hagyma. Ízlés szerint tehetünk még rá gombát, paprikát, paradicsomot,… stb.
Egy tepsibe egymás mellé betesszük a saslikokat, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A tepsit letakarjuk alufóliával, majd 180 fokos sütőben kb 1 órán át sütjük. Ekkor megnézzük, hogy megsült-e a hús. Ha igen, akkor levesszük a fóliát és a nyársakat szép pirosra sütjük.
Friss salátával vagy savanyúsággal kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
											
											








