Marhapörkölt recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg marhapacsni vagy lábszár
- 2 evőkanál olaj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- só
- 1 evőkanál pirospaprika
- csipetnyi őrölt bors
Elkészítés:
Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk a kockákra vágott hagymát, a pirospaprikával meghintjük* a kockákra vágott húst megforgatjuk benne, és annyi vízzel öntjük le, amennyi ellepi. Megsózzuk, enyhén megborsozzuk, mellévetjük a paradicsomot meg a zöldpaprikát, és lassú tűzön megpároljuk. Végezetül rövid lére sütjük, és sós vízben főtt burgonyával körítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.