Pásztortarhonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 15 dkg tarhonya
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg kolbász
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és feldaraboljuk. A kolbászt felkarikázzuk. A burgonyát meghámozzuk és kockákra vágjuk.
A szalonnát felvágjuk és a zsírját kisütjük. A pörcöt kiszedjük és a zsiradékon megpirítjuk a hagymát. Ekkor rátesszük a paprikát, alaposan elkeverjük. Beletesszük a burgonyát és felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd fedő alatt főzzük.
Amikor felforrt, hozzáadjuk a tarhonyát és a kolbászt, majd az egészet készre főzzük.
Kovászos uborkát vagy tetszés szerinti savanyúságot és friss kenyeret adhatunk mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »