Paprikás krumpli galuskával és kolbásszal recept

Hozzávalók:
- 6 db krumpli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek őrölt piros paprika
- 15 dkg kolbász
- 1 db zöld paprika
- 1 db paradicsom
- 1 ek mangalica zsír
- só
Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk, majd a mangalica zsíron megdinszteljük. Rátesszük a hasábbokra vágott krumplit, a karikára vágott kolbászt és tovább pirítjuk.
Rászórjuk a piros paprikát és gyorsan összekeverjük, oldjuk a színét, utána felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Sózzuk, beletesszük a paradicsomot, a zöld paprikát. Lassú tűzön főzzük, amikor majdnem kész akkor beleszaggatjuk a galuskát.
1 tojáshoz hozzáadjuk a lisztet és lágy galuska tésztát készítünk belőle.
Tipp:
Mi kovászos uborkával esszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »