Paprikás krumpli galuskával és kolbásszal recept
Hozzávalók:
- 6 db krumpli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek liszt
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek őrölt piros paprika
- 15 dkg kolbász
- 1 db zöld paprika
- 1 db paradicsom
- 1 ek mangalica zsír
- só
Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk, majd a mangalica zsíron megdinszteljük. Rátesszük a hasábbokra vágott krumplit, a karikára vágott kolbászt és tovább pirítjuk.
Rászórjuk a piros paprikát és gyorsan összekeverjük, oldjuk a színét, utána felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Sózzuk, beletesszük a paradicsomot, a zöld paprikát. Lassú tűzön főzzük, amikor majdnem kész akkor beleszaggatjuk a galuskát.
1 tojáshoz hozzáadjuk a lisztet és lágy galuska tésztát készítünk belőle.
Tipp:
Mi kovászos uborkával esszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

