Paprikás krumpli galuskával és kolbásszal recept

Hozzávalók:
- 6 db krumpli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek őrölt piros paprika
- 15 dkg kolbász
- 1 db zöld paprika
- 1 db paradicsom
- 1 ek mangalica zsír
- só
Elkészítése:
A hagymát kockára vágjuk, majd a mangalica zsíron megdinszteljük. Rátesszük a hasábbokra vágott krumplit, a karikára vágott kolbászt és tovább pirítjuk.
Rászórjuk a piros paprikát és gyorsan összekeverjük, oldjuk a színét, utána felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Sózzuk, beletesszük a paradicsomot, a zöld paprikát. Lassú tűzön főzzük, amikor majdnem kész akkor beleszaggatjuk a galuskát.
1 tojáshoz hozzáadjuk a lisztet és lágy galuska tésztát készítünk belőle.
Tipp:
Mi kovászos uborkával esszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »