Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes ragu recept

Tejszínes ragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 nagyobb sárgarépa
    • 1 zöldséggyökér
    • kb 2 dl borsó
    • fél kg sertéshús
    • kb 1 dl főzőtejszín
    • kakukkfű,oregánó,tárkony
    • kevés pirospaprika
    • só,bors

    Elkészítése:

    Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott húst,fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk.

    Kevés vízzel felöntjük, mikor már kezd puhulni a hús beletesszük a felkarikázott sárgarépát és petrezselyemgyökeret,fagyasztott zöldborsót.

    Pirospaprikázzuk,1 kiskanálnyi elég bele kb. A tejszínt kikeverjük 1-2 ek étkezési keményítővel és ha megfőtt az összes zöldség és a hús behabarjuk vele a ragut.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá