Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos burgonyakrokett recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg maradék sült hús vagy pörkölt
    • 30 dkg juh
    • áttört burgonya
    • 1-2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt bors
    • 1 csokor petrezselyemzöld

    A panírozáshoz:

    • liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • zsemlemorzsa

    A sütéséhez:

    • olaj

    Elkészítés:
    A sült húst vagy pörköltet megdaráljuk, a főtt, áttört burgonyát beletesszük, megsózzuk, megborsozzuk, és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Végül a tojással bedagasztjuk, ha túl kemény lenne, egy kevés pörkölt, vagy pecsenyelevet is tehetünk bele. A masszából hosszúkás kroketteket formálunk, a szokásos módon bepanírozzuk, és bő, forró olajban szép pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá