Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lecsós-húsos fészek recept

Lecsós-húsos fészek
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • 2 szelet kenyér
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors
    • 1 tk őrölt piros paprika
    • 2 ek liszt
    • 3 ek zsemlemorzsa

    Töltelékhez:

    • 2 db paradicsom
    • 2 fej vöröshagyma
    • 4 db paprika
    • bors

    Elkészítése:

    Kenyérszeleteket vízbe áztatjuk. A vöröshagymát megpucoljuk felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. A darált húshoz adjuk a hagymát,vízből kinyomkodott kenyereket, a tojást és a lisztet.Sózzuk-borsozzuk meghintjük piros paprikával.

    Kis gombócokat formálunk belőle, közepébe kis mélyedést alakítunk ki az ujjunkkal ,beleforgatjuk zsemlemorzsába és forró olajba kisütjük.

    Töltelékhez:

    A hagymát és a paradicsomot megpucoljuk, majd a paprikával együtt cikkekre szeleteljük.

    Kevés olajon megsütjük sózzuk-borsozzuk és a végén ráöntjük a felvert tojásokat amit megsóztunk. Ha megsült, a húsfészkekre halmozzuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá