Lecsó gazdagon recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek sertészsír
- 5 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg kolozsvári szalonna
- 1 kg lecsópaprika
- 50 dkg paradicsom
- 1 tk fűszerpaprika
- 1 ek cukor
- 30 dkg virsli
- 30 dkg gyulai kolbász
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A füstölt szalonnát felkockázom, és zsírjára sütöm, majd megpirítom benne a kockára vágott kolozsvári szalonnát, a vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
Ha a hagyma üvegesre pirult, hozzáadom a karikára vágott paprikát, megsózom, és fedő alatt félig megfőzöm.
Megszórom pirospaprikával, hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, ízesítem cukorral, beleteszem a karikára vágott virslit és kolbászt, fedő alatt 10 percig főzöm, majd tálalom.
A lecsó gazdagon kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 129 kcal
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 10 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 3 g
Zsír: 10 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.