Héjában főtt, töltött burgonya recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 közepes burgonya
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg szalonna
- 1 kis pohár tejföl
- 10 dkg sajt
- só
- bors
- chili
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A burgonyát sós vízben majdnem puhára főzöm, majd teljesen lehűtöm. A krumplik belsejét kikaparom kanállal, fűszerezem, majd összekeverem a felvert tojással és visszatöltöm a burgonyákba. A tetejét megszórom az apró kockára vágott szalonnával és 200 fokon 20 perc alatt megsütöm. Tálalásnál a tejfölt kikeverem a fokhagymával és megszórom a sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »